travbommar

ja måndagens pass var det trav bommar och några små skutt på slutet. han var ganska trött på slutet för han ville inte galoppera men jag är jättenöjd ändå för han gjorde precis som jag ville. så jag är jättenöjd och gangster tyckte att det var jättekul bara att han blev ju trött.

red ut

ja jag red ut ut i regnet hehe jag red ut barbacka med ett schabrak och en täckes gjord på för han var jätteblöt och jag ville inte sätta på en sadel då och jag ville inte sitta på en blör häst så det blev så jag red ner till kräft dammen och vände sen för vi var helt jätteblöta så vi red hem igen. han tyckte det var ganska skönt att stå inne en liten stund och torka men sen var det ut i regnet igen ja det var inte mycket mer än så vi gjorde jo jag hade nån salva på pilot och lite på gangsters sår han hade fått i torsdags av pilot när de hade bråkat.

intervall

ja idag har jag haft intervall runt hagen eller ja typ kondition det var ju ganska svalt ute idag så vi kunde ha ganska mycket galopp och trav men ja han var jätteduktig och vi skritta av barbacka. han har varit superduktig idag och gjorde nästan precis som jag ville och fåren blev lite rädda för oss när vi red förbi hehe. och här kommer det bilder.
j
 
imorn kommer jag att rida på kvällen för pappa ska ha bilen så jag rider på kvällen imorn ska jag fota pilot och gangster så klart hörs imorn :)

passet

Jag red lilla kräftrundan och det gick super han va lite lat men det gick bra ändå super nöjd med passet ändå och pappa och sigge gick med ut. Jag hade ingen kondition runt dammen för det var jättevarmt ute så vi red bara rundan och pappa fotade ju så här kommer det massa bilder :) och pilot rullade sig på grusplanen efter att jag hade dushat honom hehe så en bild på det också.
Har en film också men den kommer nån annan dag :)

gomoron

har varit uppe sen 7 idag eftersom jag ska till gangster och rida honom det blir ingen sov moron här inte men ja ni vet vad vi ska göra idag konditionn runt kräft dammen. hoppas att det går bra bilder kommer

jippie

detta gillar vi varit 9 unika besökare idag fortsätt så jag blir så glad när ni läser komentera gärna också läser alla era kommentarer det vet ni :)

en helt random bild bara

gangster

ja i helgen kommer jag ta hand om gangster när lisette är i stockholm. så ni kommer att få följa allt vi gör jag kommer att fota massor och blogga om vad vi gör på passen. jag har en liten idé på hur helgen ska se ut ni får gärna komma med förslag på vad jag ska göra och vad jag ska ändra på.

Fredag: Ska jag nog rida kräftrundan =rida ut ganska mycket kondition tror jag.

Lördag: Rida ut långa rundan ganska lungt tempo.

Söndag: Kondition runt hagarna typ intervall träning.

Måndag: Vet jag inte så kom gärna med förslag på vad jag ska göra på måndag.

ja det e fyra dagar jag ska ta hand om honom och jag hoppas att allt kommer att gå bra och att lisette har en toppen helg i stockholm.

spinning

ja ikväll blir det spinning för första gången på 2 månader ska bli kul jag känner att jag bara sitter hemma skulle vilja kunna komma ut och jogga lite men det är ju så tråkigt väder asså. jag tycker att et är ganska skönt att jogga på kvällarna i kvälls solen men det har varit för kallt.

imorn ska jag till gangster och rida honom lite jag ska ta hand om honom nästa helg när lisette åker till stockholm så då får jag ta hand om honom och rida så klart men pappa måste köra mig ut efter som han står i karlaby nu så kan jag inte cykla ut dit det tar en halv evighet i såfall och det är bara uppför hela vägen typ.

men ja en liten bild kanske på mig och gangster i karlaby från i våras :)

musiktips

ja jag vill ha lite musik tips måste ha nått nytt på min spellista asså så kom gärna med förslag. Och jag läser alla kommentarer så klart

en random bild bara

kiviksmarknad

ja idag är det kviksmarknad som gäller med mamma och mormor pappa stannar hemma med sigge för han får inte följa med det kommer komma bildetr om jag köper något vilket jag tror att jag kommer göra.

men ja jag har precis ätit frukost blev väkt av några byggare i huset brevid oss som skramlar som fan eller tiden. jag ska gå och säga till att dom att de inte får börja skramla förens efter 10 på morgonen så man får sova lite så här på sommarlovet jag vill sova när jag är ledig ju.

ja det var allt jag hade att skriva för nu men jag bloggar kanske när jag är på väg till marknaden jag kommer nog fota en hel del är det nån mer som ska till kiviksmarknad idag??

hemma idag igen

ja idag har jag varit hemma fast jag har haft lite att göra eller ganska mycket faktiskt. har hjälp pappa att riva ett stacket och sen börjat sätta upp stolpar till det nya staketet så jag har haft mycket att göra och jag fick 50 kr för att jag hjälpte till :) men ja det är vad jag har gjort idag. imorn blir det kiviks marknad med mamma och mormor jättekul hoppas jag vinner 2 kg choklad iår som jag gjorde förförra året hoppas hoppas. men vi hörs imorn då konske bloggar ikväll

tråkigt

idag har jag inte gjort ett skit jättetråkigt men imorn vet jag inte vad jag ska göra men jag kanske e med nån kompis eller nått det är ju jättetråkigt att bara sitta hemma framför datorn men ja nu ska jag titta på tv hörs imorn

slappar

ja idag så ska jag bara vara hemma och slappa jag kanske ska hjälpa lisette med gangster men jag får se om det blir så för hon har jättemycket att göra så kanske. men ja imorn har jag inga större planer så men jag kanske ska va med nån kompis :) får se men ja jag bloggar lite senare ska äta snart så berättar om vad som händer idag senare om det nu händer något.

Hemma

Ja nu är jag hemma har haft en toppen ag asså har fått 3 autografer (stavning) från kända hopp ryttare bla. Jens Fredriksson. Ja så såg jag Nellie B också. jag köpte en piké marin blå från ginatricot från deras falsterbo kollektion skit snygg och titta vi på massor av fina grejer men jag behövde inget mer är en tröja så det blev bara det men ja det kommer bild på tröjan imorn :) hörs imorn. ska bara slappa imorn

falsterbo här kommer vi

Ja nu sitter vi i bilen på väg till Falsterbo och jaglängtar tills vi är framme det är typ över en timme tills vi är där men jag längtar så. Det var typ jättelänge den jag var där sist över 5 år iallafall :) men Ja nu ska jag snacka lite med Hanna

gangster

ja idag har jag och hanna varit hos gangster hanna fed Xona och jag red gangster det gick super bra vi sticker till falsterbo imorn super kul så vi hörs imorn kram

falsterbo!!!!!!

ja imorn åker jag till falsterbo <3 med hanna pappa åker med för vi behöver sjuts. Vi ska kolla på hoppningen och shoppa så klart eller ja iallafall titta lite får se om jag hittar något jag behöver. Men jag ska fota massor och jag kanske träffar nellie berntsson hon är ju på falsterbo så vi får hoppas på det men hörs

Hemma

ja idag har jag varit hemma och slappat.

Imorn så ska jag till Hanna och då ska vi cykla ut till gangster och ta ut honom på en runda vi tar med geisha ut också så klart annars blir hon ledsen. ska be hanna att fota när vi är ute så det kommer massa bilder imorn när jag har kommit hem. Men vi hörs imorn kram

tävlar :)


Malmö

ja idag sticker jag till malmö igen hehe för farmor ska åka idag och då ska jag och mamma åka med till malmö och då ska vi shoppa lite när vi ändå är där. men ja nu ska jag äta frukost men jag bloggar kanske från mobilen när jag sitter på tåget :)

ridlägret

ja asså jag är riktigt trött nu efter en veckas ridläger det kommer komma massor av bilder imorn eller på söndag får se när jag har tid kram kram hörs imorn

trött

Ja nu är super trött asså så jag tänker tänker bara berätta snabbt. Först så var det samling sen skulle vi rida det gick jättebra jag hade laban såklart. sen var det lunch när vi hade fixat stallet. sen var det teori vi lärde oss om olika bett. sen var det fyspass och vi hade power walk det gick brra men jag fick ont i mina knän som vanligt. sen var det till att bygga bana till hoppningen sen skulle den andra gruppen rida hehe. sen var det min tur att hoppa och då hade jag tingeling <3 och det gick super kommer ha henne istället under lägret.

ridit

ja nu har jag ridit det första passet för dagen och det gick jättebra så roligt att det har börjat nu. ja nu är det dags för lunch så nu hinner jag inte mer ska bara ta in mina saker sen ska jag gå och äta. Ja men vi hörs senare eller ikväll när jag har kommit hem <3

RIDLÄGER

ja nu är det samling på ridlägret och jag kommer ha så roligt den här veckan asså. Har ju träffat alla som ska vara med nu känner ju några men inte alla och det är ju roligt att lära känna nåågra nya så är det ju varje år och det är alltid lika spännande första dagen<3 Har inte så mycket mer att skriva nu hörs senare.

Dagen

Ja den här dagen har det varit fullfart på asså jag är helt slut nu. På förmiddagen kom hanna och hennes pappa och hämtade min cykel så vi åkte och lämna den. När jag kom hem åt vi lunch sen cyklade jag till gangster och red en jättelång runda med linn sen cyklade jag hem. Packade inför ridlägret sen var det middag och nu sitter jag här och är jättetrött. DET ÄR RIDLÄGER IMORN JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0