klubbtävlingen

ja nu är jag hemma och är väldigt trött men nöjd med dagen. lisette va super duktig hade inte kunnat gå mycket bättre än vad det gjorde. hon hade ett bra tempo hoppade bra och gick dit jag ville. jag är super nöjd med starten jag hade :) jag kommer lägga ut filmen imorn så ni får se det. ska fråga lite kompisar om de har några bilder för mamma filmade bara för hon kan inte filma och fota samtidigt det är lite svårt.

follow me

follow me om instagram eelliinnmm

update....

ja nu ska jag försöka att uppdatera om hela veckan och vad som har hänt.

ja denna veckan har vi haft temas vecka på skoolan och då hade vi mode som inriktning på temat. och så fick vi söka jobb till det det fanns klädskapare, bloggande fikafixande, scenfixare, musiker och modeller att välja på. vi fick välja ett förstahands val mitt va bloggande fikafixande och då skulle man motivera varför man skulle få just det jobbet. man skulle även välaj aett andra och tredje handsval. men jag jag fick mitt första handsval så jag blev super glad när jag fick mejlet om det. mejlet fick vi på fredagen innan temat började. sen på måndagen träffades alla i det klassrum som deras grupp skulle va i jag skulle va i mitt klassrum så jag behövde inte gå så långt. sen gick vi igenom vad vi skulle göra under veckan. och det va att vi skulle baka till alla som va med och blogga om veckan. här kommer en länk till bloggen http://anobelproject.blogspot.se/ så kolla gärna på bloggen (det är jag som gjort designen) är rätt nöjd med den med tanke på att jag aldrig har gjort en design på den blogg portalen så får jag vara nöjd med den.
 
jag red ju i torsdags kväll också då ajg red tingeling hon var super duktig tycker jag. jag fick lite tips från min ridlärare som jag ska tänka på i min ridning så det är kul att jag har lite att utveckla som jag kan göra själv på vilken häst som helst. vi hade först lite trav och galopp arbete på volt. vi var bara 3 stycken som var där så det var väldigt luftigt och skönt i ridhuset. sen gick vi över till bommarna som läg i ridhuset och red på ett mindre fyrkants spår och travade på i friskt tempo över dom. tingeling var verkligen superduktig i torsdags och jag är super nöjd. ni som undrar vilke ridskola jag går så så kommer det en länk till deras hemsida här http://kvarnbyborg.se/ det är en privat ridskola som drivs av min ridlärare och hennes man som också är ridlärare.
 
idag har jag varit i ystad och ridit och hjälpt till för hon som har hästarna bröt benet för ett tag sen så hon kan inte rida själv så jag hjälper henne med hästarna. hon har en unghäst på 2,5 år som har börjat sin utbildning till att bli en bra ridhäst men även kunna gå i verksamheten som hon har ni kan läsa mer om det på hennes hemsida http://minmerry.se/index.html om ni vill vwta mer om vad hon håller på med.
 
imorn är det klubbtävling på ridskolan jag ska så klart va med ska starta en klass 70 cm med lisette som jag vann med på förra tävlingen vi får hoppas på att vi får en pracering på den här tävlingen också kommer självklart en film på rundan imorn när jag har kommit hem eller på måndag förmiddag. håll tummarna för att det går bra för oss kommer be mamma att fota och filma till er så ni kan se hur det gick för mig och lisette imorn.
 
blev ett väldigt långt inlägg men det var herla veckans uppdatering hoppas att ni orka läsa allt. nu ska jag kolla om startlsitan till imorn har kommit ut

modevisning

ja idag är det modevisning på skolan det ska sändas live på bambuser (privat) alla klädskapare och modeller har varit super duktiga denna veckan. och jag har haft super kul med bakandet så idag är det den stora finalen lixom eller vad man ska säga. det ska bli jättekul iallafall att fixa dagensfika till alla det är super roligt att baka till alla. men det är typ ingen som har sagt tack när de har fått fika utan de ska bara ha mer och mer hela tiden det är super jobbigt. men det kommer ett långt inlägg imorn om hela veckan och lite deep shit kanske

bad update

kommer en stor uppdatering i eftermiddag

jobba (akola)

ja idag är det dags att jobba med bloggandet igen super kul igår bakade jag med 3 andra och det va kul förutom att vi var tvungna att stanna kvar lite längre än alla andra för muffinsen var inte riktigt klara så vi var tvunga att stanna kvar. det var lu lixom 70 muffins som skulle göras hehe.

men ikväll ska ja stå på stämman och sälja mackor och fika till de som är med på stämman :) så de har något att äta under tiden men jag bloggar senare :) jag börjar bli lite stött på att blogga eftersom jag bloggar hela dagen i skolan så har jag itne riktigt lust att blogga när jag kommer hem så bloggen kommer va lite sådär denna veckan

låg uppdatering

Ja jag är ledsen för dålig uppdatering i helgen men jag har sovit över hos en kompis och idag har jag plockat björnbär i skogen :) jag älskar att va i skogen det är å himla mysigt asså.

skolveckan Kommer nog bli den roligaste på länge efter som vi ska ha modevecka mitt "jobb" är bloggande, fikafixande så himla kul att blogga och baka fika till 2 klasser så det blir massa bakande denna veckan vilket jag älskar. men nu ska jag titta på tv bloggar från datorn imorn


ridningen igår

ja lektionen gick riktigt bbra asså men vi kan ju börja med att det itne gjorde alls ont i min handled så jag tror att jag nästan är helt bra så nu är jag jätteglad. men iallafall så var lucky luke superduktig han gjorde som jag ville och hade en jätte fint ställning hela tiden tycker jag min ridlärare var glad iallafall för att han jobbade så bra det är allt jag har att berätta igentligen om lektionene igår

lab

ja nu sitter jag hemma börjar inte förens om en timme så jag vet itne riktigt vad jag ska gra ska nog sticka lite tidigare till skolan för jag måste fixa mitt skop för det är helt kaos där inne så jag får sticka och göra det. sen på håltimmen så stannar jag nog på skolan och gör läxor för jag måste plugga inför franska och engelska provet så jag har lite att göra. kanske går till ica och handlar nått att äta om jag är hungrig.

sen måste jag nog gå tillbaka till skolsköterskan för jag har asont i handen som jag stukade i måndags och jag hoppas att jag får rida min lektion ikväll för annanrs för jag frispel för jag vill rida med min grupp och jag vill rida lucky luke ikväll så är det bara.sså vi får hoppas på det bästa bar jag inte får blogg och sms förbud efter som man använder senor som ligger i handleden och det kan va att det tar längre tid för det att bli bättre då.

men nu ska jag hitta på nått tror jag ska göra mig iordning för skolan det tar ju lite tid att klä på sig när man har en stukad hand.

sovmorgon

ja jag har sovmorgon idag så himla skönt asså bara sova ut lite och sen sitta i soffan och slappa. mysa med sigge och bara ta det helt lungt inte ha några måsten jag älskar värkligen sånna dagar och det är skönt attt starta dagen lungt älskar det :)

gangster

ja jag ska snart cykla till gangster och rida honom ska bli kul fast det är lite olägligt att det var idag jag hade planerat med tanke på att jag har en lätt slukning på min handled. men jag har fått ok för skolsköterskan att rida ikväll bara jag inte jobbade för mycket med handen och rörde på hande för mycket så var det okej att rida vilket är tur för jag vill verkligen rida idag för det var jättelänge sedan jag red honom så han kommer nog att bli glad över att komma ut idag fast asså han har ju blivit körd och sånt så han har ju inte bara ståt hela tiden som inte jag har varit och ridit honom. men han brukar bli glad över att jag kommer och rider. men nu ska jag göra mig i ordning för att cykla till stallet. alting tar dubbelt så lång tid som det brukar göra nu när jag har stukat handen så jag tar det lungt och försiktigt så gör det inte ont iallafall.

slutar.............nu

jag nu slutar skolan för dagen så nu ska jag hem och redigera vårat NO arbete som ska visas imorn så jag har en del att göra. för det var inte jag som filmade utan det var en annan i min grupp som filmade med sin mobil och han har inte skickat filmerna så jag har fått osm på ett usb minne nu så jag har filmerna och jag kan cykla hem och redigera filmerna.

skola

ja jag börjar inte förens om typ 50 min så jag tänkte göra några tidsinställda till er så ni har något att läsa under dagen. för jag kommer inte ha tid att blogga idag så ni ändå har något nytt att läsa.





på väg hem

Ja nu är vi på väg hem vi är i Ystad nu så det är typ 40 min kvar tills vi är hemma. men jag har tagit bilder på det vi har köpt. så ni kan se vad det är jag har införskaffat för vintern.
supermysiga stövlar

vantar






Wiispel + microfoner


och termo leggings som jag kan ha nät jag rider och i Skolan

men det var det jag har införskaffat
idag det blev mer än vad som var tänkt. för igentligen skulle jag bara ha vinterstövlar. men jag hittade lite mer än bara det.

hööks

Ja jag sitter i Köln nu på väg till hööks för vi ska titta på ett par vinterstövlar till mig. men vi är snart framme så jag bloggar igen än när vi sitter i bilen på väg hem

de bästa

ja igår va jag med de bästa kompisar na ever asså vi hade as roligt det går inte att beskriva riktigt hur kul va hade asså. men nu måste jag börja fixa lite till en film jag ska redigera till skolan men jag måste få filmerna mejlade först så jag ska terra hen som har allt klippen så han skickar dom nån gång för det tar lite tid att redigera filmer ju vi får hoppas att han skickar dom idag för annars blir det lite knappt om tid att fixa den för det ska redovisas för klassen på tisdag eller torsdag men nu måste jag fixa det

skola

ja här kommer det ett kort litet upplägg för hur min dag ser ut.
 
07.40 ska jag cykla till skolan
08.00 börjar jag med franska
14.40 slutar jag för dagen och följer med E&E hem
ja så ser min dag ut idag händer inte så jättemycket
 
 hoppas på en superrolig dag iallafall

gårdagen

igår var det en asrolig kväll med Ë&E vi skulle bara sjunga en låt så det var ganska skönt att vi inte behövde kunna typ 5 låtar. vi hade soundcheck 4 sen tittase vi på när det var några andra som sjung sen fick vi gå hem för vi var klara typ 1h 30min innan vi skulle va tillbaka där och ha själva föreställningen. vi var först så vi sjöng låten och gick ner från scenen och tittade på när de andra uppträdde. sen i pausen så hade vi lite damp ute på parkeringen vi skrang runt och hoppade över räcken. sen stormade vi en gata för att vi skulle kunna komma in igen hehe sen tittade vi på det sista sen åkte vi hem. vi hade verkligen skitroligt igår.

lektionen

lektipnene gick bra jag hade tingeling vi hade typ "cirkelfys" eller vad man ska kalla det men det var trew olika grejer som man skulle göra om och om igen hela tiden. det var galopp volt, travbommar och slalom så skulle man göra det hela tiden tingeling var jätteduktig.
 
Jag fick rida på gramantygel på henne för hon går inte bra på snöre och inspänningstyglarna behövde en annan häst ha men att barn rider på graman tygen är ett stort INTE hos sara (min ridlärare) men jag fick göra det dels för att hon behövde jobba och för att det inte fanns några andra instänings tyglar som hon kunde ha. men hon jobbade väldigt bra med dom så jag är nöjd med lektionen. och nu är jag en erfarenhet rikare inom ridningen så det är ju roligt. och sara va ju där hela tiden och kollade så jag inte gjorde fel men som sagt jag är en erfarenhet rikare nu och det är ju alltid roligt att lära sig nya saker. det är det roligarste inom ridning att man lär sig alltid nya saker och det var väldigt roligt att prova det.

sovmorgon

idag har jag haft sovmorgon men jag vaknade typ en timme tidigare än jag hade tänkt så det va inte så kul men ja så får det va nu för jag har suttit och tittat på tv målat naglarna i knall blå för det är så himla fin färg sen ville jag va lite galen med färg valet. det kommer ett inlägg om lektionen under dagen jag gör det tidsinställt så det kommer lite under dagen också för jag har itne tid att blogga när jag är i skolan.

ridning

ja ikväll är det ridning och det ska bli jätteroligt vet inte vilken häst jag ska ha eller vad vi ska göra så det blir stännande men jag hoppas jag får lucky luke. men det är inte säkert för han har samma sadel som en av de andra hästarna och då kan inte de gå samtidigt. men jag hoppas att jag får honom iallafall eftersom det är honom jag har på torsdagar nu så hoppas jag att jag får ha honom idag också. om jag får honom så ska jag försöka komma ihåg att ta en bild på honom. men jag bloggar imorn det vet ni ju:)

slutar nu

ja nu är skoldagen slut för idag och nu ska jag hem och fika. men jag ska packa ihop mina saker först sen ska jag cykla till ica och köpa nått att fika för det finns inget hemma. sen för vi se om jag åker till gangster om en stund. måste titta på franska läxan först som är till på torsdag så jag har lite att göra ieftermiddag men ja vi får se men nu ska jag cykla hem

todays outfit

stretcch (stavning) jeans
en lila tröja som jag har syytt på massa knappar på
och gråa streat skor typ

skola

ja idag är det skiola som vanligt och jag är inte alls peppad till att åka till skiolan. vi har mentorstid på en halvtimme först sen ska vi gå och ha idrott vilket inte är jättekul men det funkar. vi skulle va inne iallafall vilket är tur för jag är inte jätte tagad på att va ute och ha idrott för det är säkert askalt ute. pappa är på älgjakt hela dagen han har varit iväg sen typ halv 6 imorse och kommer hem nän gång ikväll. Ikväll är det rining som står på shemat :) eftersom jag inte kan va med på torsdag så får jag rida ikväll istället. vilketr är roligt. jag hade igentligen tänkt att åka ut till gangster efter skolan men jag vet intom jag hinner det fast vi slutar tidigt idag så vi får se hur det blir med den saken. men jag har bilder på den nya hästen i ystad som jag kommer lägga ut under dagen :)

ystad

ja idag ska jag till ystad och rida och det är ju roligt. jag har inte så mycket att skirva om det men ni vet ju att det inte finns nån teckning där och sen har jag itne tid heller att blogga när jag är där. men jag bloggar i bilen när vi åker hem. jag ska ta en bild på den nya hästen som står där ute idag så ni får se hur den ser ut.

förästen det har jag glömt att skirva vi köpter ny tv igår för våran gamla gick sönder för typ 2 veckor sen. så igår va vi och köpte ny tv jag lägger ut en bild på den när jag kommer hem sen ellerfrån mobilen när vi sitter i bilen. så kolla detta inlägget senare så kanske det finns en bild på den

ridningen igår

igår när jag red på ridskolan så red jag lucky luke och vi hoppade det gick väll ganska bra ändå. jag ska ta en bild på honom nästa gång jag rider honom men jag lämnade mobilen hemma så jag kunde inte göra det igår men ajg bloggar sen för nu ska jag läsa bloggar. jag har sovmogon idag jag börjar 09.40

kanelbullens dag

ni ska väll alla äta en kaneklbulle idag?? det ska jag och min kompis gå och göra på håltimmen för det finns inget annat att göra då så vi kan ju gå och fika en kanelbulle tycker vi. men det är en i tripp trapp trull (vi kallar oss det) kan inte följa med för vi har halv klass och hon är i den andra gruppen :( så vi får gå själva och fika och ha almänt rolit bara. men jag bloggar under dagen det vet ni att jag gör

dagen

det har varit en bra dag förutom att gylfen på mina byxor gick sönder när jag drod ner den för jag skulle byta om för vi hade bad. så jag gick med en gylf som var sönder men som tur va så hade jag en lång tröja som jag kunde dra över. men dagen har varit bra. jag har varit hos tandläkaren också men det var inte så farjigt. jag går ju där min mamma jobbar så jag känner alla som jobbar där :) sen har jag bara gjort läxa och suttit vid datorn nu på kvällen bara tagit det lungt inte gjort nått som är jättejobbigt men nu ska jag fixa en header till bloggen tror jag lite snabbt sådär. sller vill ni ha den designen jag har nu?? jag har ju haft denna jättelänge och jag börjar bli trött på den. men det är ni som betämmer. så hur vill ni ha det ny design eller ska jag ha kvar denna???? kommenera vad ni tycker jag gör som ni vill det är ni som läser och ni ska gilla hur bloggen ser ut

jag är as glad

ja jag mejlade till henrik som var med i ponnyakuten förra året med helene som la sig ner i transporten.för han har så veckans häst grej och ansökte med gangster om att bli veckans häst. och imorse när jag gick in på hans blogg så hade vi kommit med. så gå in på http://henrikbarry.se/?p=1232#comments och läs vad jag skrev i min ansökan :)
 
och jag har fått as mycket läsare idag och igår så det är jag också jätteglad  för

ingen sovmorgon

ja jag får ingen sovmorgon idag för det är nån veckansnyheter tävling som vi ska va med och tävla i och då måste man göra den halv 9 öfr hela sverige ska göra det samtidigt. så vi får gå till skolan vanlig tid. men vi får sovmorgon på fredag i stället vilket är bra men det blir konstigt med våra läxor men det ska nog gå att lösa hoppas jag iallafall. men nu måste jag göra mig i ordning

ridit

jag har varit och ridit geischa och hon var en riktig skata till häst idag asså. det började med att hon gjorde en liten bockning när vi skulle galoppera men det var ju okej. sen gick vi förbi några hästar och då skulle hon inte gå framåt så hon ryggade fast än att jag inte ville det så jag smällde till henne med skänklarna (stavning) till slut då jäklar sparkade hon bakut sen travede hon snällt framåt. efter typ 100m så skull vi galoppera jag gav henne galopp skänkel men hon gallopera inte så då sa jag åt henne på skarpen och hon bockade som fan asså det var riktigt nära att jag åkte av asså men jag satt kvar som tur av asså. sen fick hon höra att man inte får göra så när jag sitter på ryggen för här är det jag som bestämmer. sen gjorde hon som jag ville resten av rundan så hon blev nog lite spak asså.

sen när vi var på väg tillbaka så stog det en limosin utanför en gård i lilla viarp lixom. det var lite så konstigt men kul också. den stod vid en konferans lokal

hann inte

ja igår han jag itne blogga för vi har matte prov idag och jag var tvungen att plugga för det så jag var inte inne på datorn på hela eftermiddagenså ja hade inte tid eller orkade itne blogga igår.. en det gick bra det var roligt jag red lite i ridhuset sen hjälpte vi till i stallet eftersom hon som äger hästarna har brutit benet så har hon lite svårt att göra allt som behövs ju :) så vi hjälpte henne med att släppa ut hästarna och hjälpa till att fixa boxarna och höet

RSS 2.0